Zoek & Boek uw verblijf

Zoek & Boek uw verblijf

Klantenmeningen

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8,43 / 10
368 Totaal aantal beoordelingen
    • 9,4 / 10
      Frans

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Algemeen

      is prachtig gelegen in een mooi fietsgebied, waar je ook prachtig kunt wandelen en heerlijk zwemmen. Kortom je kan je er helemaal laten gaan in vele activiteiten.

      ken ik niet

      Beoordeling van de accommodatie

      mooie beschaduwde plek met veel vogels

      ken ik niet

    • 8,3 / 10
      Annemie - Maastricht

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Plaatstype : Bungalow Suite

      Verblijfsperiode : van 06/05/2018 tot 13/05/2018

      Algemeen

      Diversiteit aan verblijfsmogelijkheden midden in een natuurlijke omgeving. Goed onderhouden. Op loopafstand van het sfeervolle Bedoin. Voor elk wat wils

      Wifi-verbinding vraagt om verbetering, er moet tenslotte voor betaald worden. Niet meer van deze tijd, zeker in relatie tot de prijzen van de accomodatie

      Beoordeling van de accommodatie

      Perfect

      Een opstapje was welkom geweest voor bediening van magnetron en bereiken kastruimte

    • 7,45 / 10
      Monique - Veldhoven

      Verblijfstype : Gezin met tiener(s)

      Plaatstype : Bungalow Eden

      Verblijfsperiode : van 05/05/2018 tot 12/05/2018

      Algemeen

      Groot zwembad , lekker rustig en lekker eten in het resaurant

      Geen binnen mogelijkheid / bar voor de frissere avonden in voorseizoen

      Beoordeling van de accommodatie

      Complete voorzieningen in de bungalow met ruime eigen veranda

      Huisje op zich goed en compleet maar wel aan onderhoud toe, vloerdelen komen omhoog en liggen los. Toilet ook niet echt schoon. Een echt gemis is horren voor de ramen.

    • 9,56 / 10
      Jo

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Algemeen

      Geweldige camping. Super omgeving. Gezellige informele sfeer. Voldoende activiteiten.

      ××××

    • 9,56 / 10
      Henri - Paasloo

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Plaatstype : Bungalow Suite

      Verblijfsperiode : van 28/04/2018 tot 12/05/2018

      Algemeen

      Fantastische locatie, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goede voorzieningen, fijne bungalow

      Prijzen hoog seizoen aan de hoge kant.

      Beoordeling van de accommodatie

      Luxe, ruim, comfortabel, schoon, netjes, compleet. Geweldig terras met fijne meubelen.

      Bed was wel aan de harde kant

    • 8 / 10
      Coen - Sint Oedenrode

      Verblijfstype : Gezin met jonge kinderen

      Plaatstype : Bungalow Eden

      Verblijfsperiode : van 26/04/2018 tot 06/05/2018

      Algemeen

      mooi terrein waar we inmiddels al ruim 11 jaar graag naartoe gaan. voor de kinderen is het thuiskomen en zij genieten hier volop van het zwembad en het spelen met de andere kinderen.

      Beoordeling van de accommodatie

      De Edenbungalow die we al jaren huren heeft een geweldig uitzicht vanaf het grote terras op de Mont Ventoux en heeft zowel zon als schaduwplekken.

      De Eden bungalow die we al die jaren huren beginnen ondanks het restylen vorig jaar toch wat gedateerd te raken. Het tweepersoonsbed is wel een pijnpuntje omdat voor ons de matras erg hard en oncomfortabel is.

    • 9,11 / 10
      Govert Dorresteijn

      Verblijfstype : Gezin met jonge kinderen

      Algemeen

      Rust, Mas, tent, klimaat

    • 8,55 / 10
      Joanneke

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Algemeen

      Omgeving is zeer geschikt voor wandelingen en fietsen. Mooi de afwisseling van wijnvelden en bossen. Gezellige sfeer op de camping. Leuk is de BBQ avond met mede kampeerders

      De paden naar de staanplaatsen kunnen meer gesnoeid worden om de caravans niet te beschadigen. De plaatsen zijn soms te krap en klein en te dicht op elkaar.

      Beoordeling van de accommodatie

      Gezelligheid en vriendelijkheid !

      In de zomer te duur ! En te vol !

    • 8,91 / 10
      Nicole Heerkens-van Rooij

      Verblijfstype : Gezin met tiener(s)

      Algemeen

      Belezy heeft heel veel voorzieningen binnen handbereik om in het voorjaar tot ontspanning te komen. In de lente is Belezy heerlijk rustig,

      Beoordeling van de accommodatie

      Achter de Mas voert Belezy als een kleine camping met zeer veel luxe.

    • 9,73 / 10
      Jan Vandecasteele

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Algemeen

      we komen zeer graag in de lente, nog rustig, de natuur verandert zeer snel

      Ecologisch misschien toch wat teveel koudwaterverbruik bij het wachten op warm water voornamelijk afwasbakken

      Beoordeling van de accommodatie

      mooie rustige plaats

      geen

      Bélézy

      Bélézy

      Wij controleren de beschikbaarheid. Een ogenblik geduld alstublieft