Zoek & Boek uw verblijf

Zoek & Boek uw verblijf

Klantenmeningen

Gemiddelde beoordeling over het bedrijf

8,35 / 10
391 Totaal aantal beoordelingen
    • 7,67 / 10
      Michel - Houten

      Verblijfstype : Gezin met tiener(s)

      Plaatstype : Kampeerplaats ESPACE

      Verblijfsperiode : van 08/07/2017 tot 22/07/2017

      Algemeen

      Internationaal gezelschap, fraai zwembad, mooie omgeving, centrale parkeerplek binnen de "hekken"

      sommige Kampeerplaatsen zijn wat klein. Wij hadden een grote plaats,.

    • 7,5 / 10
      rob - hoogstraten

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Plaatstype : Houten Bungalow (2 slaapkamers)

      Verblijfsperiode : van 15/07/2017 tot 22/07/2017

      Algemeen

      gelegen in de zeer mooie omgeving van de Ventoux

      prijzig

      Beoordeling van de accommodatie

      propere accomidatie voorzien van alle basis behoefte

      ligging van de bungalow

    • 7,75 / 10
      Raymond - Alphen aan den Rijn

      Verblijfstype : Individueel

      Plaatstype : Kampeerplaats Standaard

      Verblijfsperiode : van 16/07/2017 tot 22/07/2017

      Algemeen

      Mooie omgeving, heerlijk weer, fijne camping

      Beoordeling van de accommodatie

      Mooie ruime plaatsen

    • 10 / 10
      A. van Reven

      Verblijfstype : Gezin met tiener(s)

      Algemeen

      Eigenlijk voor ons alleen maar pluspunten... vriendelijk personeel, schoon, fijne kampeerplekken, dichtbij alles voor een uitstapje, fietsen, blije kinderen.... Wederom bedankt voor een heerlijke vakantie

      niet gevonden

    • 8,8 / 10
      WilS

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Algemeen

      zwembad, omgeving

      geen

      Beoordeling van de accommodatie

      rustig, schoon, natuurlijke ligging

      geen

    • 4,78 / 10
      Laurens

      Verblijfstype : Gezin met jonge kinderen

      Algemeen

      Zeer uitgebreid animatieprogramna

      Wat een hutjemutje dicht op elkaar gekampeer. Totaal geen privacy. Totaal geen naturisme gevoel.

      Beoordeling van de accommodatie

      Om

    • 8,83 / 10
      D'joos Philip

      Verblijfstype : Jong stel

      Algemeen

      de camping is echt goed , anders zou ik alle jaren niet terug komen

      het enige minpunt , waarom de maisonnette nog van die oude groene ligstoelen heeft , waar je pijn aan je rug van krijgt , en de andere bungalows mooie ligzetels hebben zoals aan het zwembad

    • 8,33 / 10
      van de Brande Ivo

      Verblijfstype : Jong stel

      Algemeen

      proper,netjes,goed zwembad,proper zwembad en enorm proper -sanitair

      te kleine camper plaatsen voor een veel te dure prijs...........moet goedkoper kunnen

    • 8,82 / 10
      Hertoghe, Gérard

      Verblijfstype : Senioren (echt)paar

      Beoordeling van de accommodatie

      dicht op B1 voor de activiteiten

    • 1 / 10
      Maaike - Lochem

      Verblijfstype : Gezin met jonge kinderen

      Plaatstype : Kampeerplaats ESPACE

      Verblijfsperiode : van 03/07/2017 tot 13/07/2017

      Algemeen

      We moesten onverhoopt onze vakantie annuleren wegens onverwachte ziekenhuis opname. De camping toonde geen enkele coulance en het volledige bedrag moest worden afgetikt. We waren graag op een later moment deze zomer alsnog gekomen, maar die mogelijkheid werd niet geboden.

      Het antwoord van het bedrijf

      Beste Maaike, vriendelijk bedankt voor het inzenden van het vragen formulier. U had helaas geen annuleringsverzekering afgesloten en dan nemen wij aan dat u dit misschien via uw eigen verzekering had gedaan(daar u met uw creditkaart heeft betaald habben we u aanbevolen met visa of mastercard contact op te nemen daar er vaak een annulerings verzekering bij ingesloten zit). U heeft bij vertrek ook niet aangegeven dat u eventueel later in de zomer terug wilde komen, jammer. Onze receptioniste was natuurlijk erg aangedaan met uw commentaar daar ze weldegelijk compassie toonde met uw problemen, ze vindt het heel vervelend dat dat niet goed is overgekomen. wij hopen u zeker voor een ander verblijf onder de zon van Bélézy te mogen verwelkomen. Vriendelijke groeten Madelon Leclère

      Bélézy

      Bélézy

      Wij controleren de beschikbaarheid. Een ogenblik geduld alstublieft